Leon met pand

De specialist in verf en spuitapparatuur

Wij zijn totaalleverancier van meubellakken, industriecoatings, bouwverven, spuitapparatuur en een uitgebreid assortiment non-paint materialen. Bij Oxid Coatings combineren wij theoretische kennis met praktijkervaring. Wij denken graag met u mee en hierdoor zijn wij  uw partner voor het bereiken van een mooier en beter eindresultaat. Hierdoor verhogen wij uw rendement. Wij bieden u het beste advies, een snelle service en waar nodig praktijkondersteuning zodat wij samen met u een win-win situatie realiseren.

De voordelen van Oxid Coatings:

  •  Totaalleverancier in verf, coatings en spuitapparatuur
  •  Kennis van de praktijk en de theorie
  •  Wij kunnen snel al uw kleuren mengen en bemonsteren
  •  Eigen technische reparatiedienst
  •  Wij ondersteunen u met training en opleiding
  •  Ondersteuning en optimalisatie binnen spuitprocessen

Laat u ook overtuigen door onze kwaliteitsproducten en uitstekende service en neem vandaag nog contact met ons op!

Wie doet wat?

Bij Oxid Coatings kan iedereen alles wat nodig is in het bedrijf, voor- maar ook achter de schermen. Uiteraard heeft ook iedereen, bepaalde taken die hij/zij vooral doet binnen Oxid Coatings.

Hier onder staat per persoon wat die gene vooral doet bij Oxid Coatings en buiten het werk leuk vindt om te doen.

Leon is de eigenaar van Oxid Coatings, hij wil graag met u meedenken in de processen en de applicatie. Zijn kennisgebied ligt op meubellakken, industriecoating, bouwverven en spuitapparatuur, maar ook toepassingen van non-paintproducten.

Als hij niet aan het werk is vindt hij het leuk om te mountainbiken, of een flinke wandeling te maken met zijn fotocamera. Hij heeft samen met zijn vrouw 4 kinderen, 1 dochter en 3 zonen.

Marleen is onze allround kantoormanager, ze verwerkt de orders die wij binnen krijgen, ze is verantwoordelijk voor de bestellingen bij onze leveranciers. Ze maakt de facturen en als het nodig is helpt ze met de orders gereed te maken.

Haar sport is hardlopen en zwemmen, ook gaat ze graag uit. Ze woont samen met haar vriend en hebben samen 3 kinderen, 2 zonen en 1 dochter.

Ruben is allround binnendienst bij Oxid Coatings, hij is de kleuren specialist en maakt bestellingen gereed. Hij pleegt onderhoud aan spuitapparatuur, ook bezorgt hij uw bestellingen als het nodig is.

Hij is getrouwd en heeft 2 zonen en gaat in zijn vrije tijd graag mountainbiken of samen met zijn twee zoons sporten.

Danny is allround binnen- en buitendienst. Hij stelt uw offertes op en is verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de leveringen.

Danny is getrouwd, heeft een dochter en een zoon. In zijn vrije tijd mag hij graag hardlopen, fietsen of musea bezoeken. Verder is hij zeer geïnteresseerd in astro- en deeltjesfysica.

Paul is onderdeel van de buitendienst van Oxid Coatings, concentreerd zich voornamelijk op de schilders, hij is bouwkundig onderlegd. Hij  helpt waar nodig is en bezorgt bestellingen.

Als hij niet aan het werk is voor Oxid Coatings, vindt hij het leuk om te luisteren naar klassieke muziek, ook mag hij graag kijken naar sport.

Wat zeggen onze klanten

De toegevoegde waarde van Oxid Coatings ligt voor mij in hun praktijkkennis op het gebied van spuiten en alle bijbehorende processen. In combinatie met hun kennis over de producten vindt er een perfecte afstemming plaats en kan ik mijn klanten een beter en fraaier eindproduct leveren. Zelfs voor non-paint materialen en spuitfilters ben ik volledig overgestapt naar Oxid Coatings.

Industriële klantEigenaar/spuiter

Oxid Coatings is voor Stoverink Interieurbouw een belangrijke kennispartner bij het realiseren van mooie projecten. Zij hebben de kennis in huis, denken mee en leveren de best passende lakken, verven en hulpmaterialen vanuit voorraad. En dat je dan buren bent, maakt het nog een stuk prettiger.

Peter StoverinkDirecteur Stoverink Interieurbouw Eibergen